WHEN YOU WANT YUMMY SNACK WITHOUT BREAKING THE DIET

Den siste tiden har jeg blitt mer og mer opptatt av nye, spennende oppskrifter innenfor et sunt kosthold. Da jeg flyttet inn til den nye leiligheten var jeg fast bestemt på at de usunne, dårlige vanene skulle ligge igjen i den gamle. Det har vi faktisk klart utrolig bra! Siden forrige fredag har det kun vært sunn mat servert, deriblant også frokoster og mellommåltider. Kjøleskapet er fylt med ferske råvarer, grønnsaker, frukt og sunt pålegg og det finnes ikke en eneste skuff her med søtsaker. I dag hadde jeg lyst til å prøve meg på bananpannekaker. Jeg har lest og hørt så mye positivt om disse pannekakene, men har alltid tenkt at det ikker noe for meg siden jeg ikke er en stor fan av banan. Etter et par runder med meg selv, om jeg skulle lage vanlige eller en sunnere variant, valgte jeg å prøve ut bananpannekaker.

Det eneste du trenger for å lage dette er 3 egg og 3 bananer. Jeg mikset det sammen i blenderen og stekte på middels varme i stekepannen, tok på litt syltetøy og strødde litt banan over. Pannekakene blir faktisk like tykke som de amerikanske og dette helt uten tilsatt bakepulver. Til min store overraskelse syns jeg dette var utrolig godt, ikke noe sånn heavy banansmak. Det tok ikke lang tid heller; maks ti minutter med steketiden. Dette er absolutt verdt å prøve ut! Tror dette kan være en perfekt søndagsfrokost med litt kaffe til, den passet i hvert fall utmerket i dag 🙂