Riktig god lørdag, alle sammen! Beklager for litt lite oppdateringer den siste tiden, men det er noe jeg har trengt, uten at jeg skal gå altfor mye inn på detaljene. Det har vært en travel, hektisk og veldig lang uke – men likevel kjenner jeg det er godt å sitte litt for meg selv og skrive et innlegg til dere.

Det har oppstått ting på privaten som har ført til at jeg har hatt vansker med å blogge, ta bilder, skrive, være så sosial som jeg ønsker og det syns jeg har vært ekstremt slitsomt. Midt oppi dette fullstendige kaoset var det duket for 17. mai og hodet mitt er fremdeles i februar. Med andre ord så ble det en stressende 16. mai med forberedelser jeg burde ha gjort forrige uke; ordne antrekk, bake kake, handle inn til en eventuell frokosten og til slutt; finne ut hvor jeg skulle. Heldigvis endte jeg opp på en hyggelig frokost i godt selskap og fikk summet meg til å besøke mormoren min slik jeg alltid gjør, før det ble en liten feiring på Festningen tilslutt. På veien til mormor klarte jeg selvfølgelig å faceplante med asfalten, noe som toppet den ellers vonde kransekaka… Er det mulig!? Verre ulykkesfugl skal dere virkelig lete lenge etter…

Ellers denne uken har det vært mye pakkehenting på postkontoret, noe som alltid er veldig gøy. Jeg bestilte meg blant annet en ny off-shoulder top fra Ivyrevel og fikk hentet den i går. Jeg har sett flere på Insta ha denne toppen i oransje, men jeg bestilte i sort og er kjempe fornøyd! Gleder meg til å bruke denne masse fremover i sommer.

Planen denne helgen er bare å slappe av og så har jeg et aldri så lite fotooppdrag i morgen! Det tror jeg blir gøy! Jeg håper dere har hatt en fin uke og at dere koser dere masse i helgen. Vi blogges snart!