God morgen, dere! Denne uken har virkelig gått i ett, med viktige møter og hyggelige sammenkomster. Bloggen har derfor blitt litt nedprioritert, noe som absolutt ikke er meningen, men som skjer innimellom. Denne helgen er det jo duket for Coldplay konsert, og Alexander og jeg kjørte til Gøteborg i går for å få 2 hele dager her. Da vi kom frem viste det seg at alle butikkene var stengt siden det er midsommar, så planen med «city strolling» gikk i vasken. Vi gjorde derfor som flere andre svensker; dro på et outlet litt utenfor byen. Utrolig nok veldig mye mer velykket en outletet vi har i Vestby, da det var flere butikker og velge mellom med litt mer utvalg.

Vi sjekket inn på Hotell Liseberg Heden i går ettermiddag og fikk lagt fra oss handleposer og bagasje før vi tok en tur ut igjen. Planen var å gå på en litt finere tapasrestaurant, men da vi kom frem viste det seg å være stengt også… Etter litt om og men ble vi enige om å sette oss på en liten italiensk restaurant for å ta et par glass rødvin og nyte både forrett og hovedrett. Skikkelig feriefølelse!

Nå skal vi straks ned og få i oss litt deilig hotellfrokost, før vi skal ut å få med oss enda mer av denne flotte byen! I kveld er det endelig Coldplay konsert og jeg gleder meg så sinnsykt mye! Vi gikk forbi Ullevi i går kveld og da hørte vi at de øvde. Det kommer til å bli helt amazing, det er jeg sikker på!