God morgen, dere! Nå har vi endelig inntatt årets vakreste måned og jeg kjenner at det gjør meg veldig glad. Jeg kjenner meg nærmest i lykkerus! Det beste jeg vet er å våkne til solskinn gjennom ruten om morgenen og kjenne den friske, vårlige luften på vei til jobb. Endelig er det vår ♥ 

Jeg kjenner at jeg gleder meg mye til tiden fremover. Vinteren har absolutt ikke vært noen dans på roser, og jeg har ikke vært helt meg selv. Det har vært mange utfordringer, omveltninger i livet mitt og plutselig hadde jeg gitt ut bok midt oppi det hele. Alt gikk så innmari fort og jeg klarte ikke helt å forstå hva som egentlig foregikk rundt meg eller i hodet mitt. Jeg har alltid følt at mai redder meg ut av disse vinterdepresjonene jeg på mystisk vis alltid tukler meg inn i, og det er utrolig deilig at denne måneden er tilbake! Jeg forbinder denne måneden med sosiale sammenkomster, feiring av nasjonaldagen, hvitvin i glassene, solskinnsmorgener, nydelige solnedganger og fine turer i naturen. Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til alt som skal skje fremover!

5 TING  JEG VIL GJØRE I MAI

Fokusere på de tingene som gjør meg lykkelig. Som skrevet over har vinteren vært tøff og tankesettet mitt har endret seg totalt. Det er enkelt å falle ned i gruven for negativ tankegang og bli der fordi veien ut igjen er kjempe lang. Akkurat nå er jeg veldig lykkelig og utrolig takknemlig for alt som skjer rundt meg. Jeg kommer til å skrive litt mer utdypende om akkurat dette senere, men nå skal jeg fokusere på de tingene jeg har her i livet som gjør meg lykkelig!

Få orden i leiligheten. Leiligheten vi har overtatt er virkelig dødsfin og jeg får ikke sagt det nok! Likevel er det litt som gjenstår for å få det til å bli «vårt«. Jeg syns denne flytteprosessen har vært utrolig morsom og lærerik, og jeg klarer nesten ikke sitte stille i ti minutter en gang fordi det eneste jeg vil er å bli ferdig. Jeg håper vi får det til i løpet av denne måneden!

Fikse håret! Dette høres kanskje helt merkelig ut for de fleste, men jeg har ikke vært hos frisøren siden før jul. Dere kan jo kanskje tenke dere til hvordan jeg ser ut på håret nå? Haha, det er et skikkelig mess. Jeg ser veldig frem til en etterlengtet frisørtime i løpet av de kommende ukene; viktig å bli litt fjong til 17. mai, vet dere 😉

Lage mer mat. Før vi flyttet til den nye leiligheten ble det mye takeaway og lite matlaging, det må jeg gjøre noe med! Jeg syns jo det er så gøy å stå på kjøkkenet, utfordre meg selv med nye oppskrifter, lage frokoster som smelter i munnen og finne frem til sunne alternativer. I fjor ble jeg utrolig glad i å ta bilder av mat, og det er noe jeg ønsker å fortsette med.

Få tilbake ordentlige rutiner. Hilsen life of chaos… Jeg vet ikke helt hvilke rutiner jeg har om dagen, annet enn å stå opp om morgenen og legge meg om kvelden. Det er egentlig ikke så mye mer innenfor de to, og det må jeg gjøre noe med. Jeg er et planleggingsmenneske som alltid går med kalenderboken på meg og noterer ting jeg må få gjort. De siste månedene har det blitt dårlig med planlegging og det må jeg virkelig ha i hverdagen min igjen for å fungere. Fremover vil det bli mer oversiktlig i forhold til trening, mat, sosialisering, blogg og skriving. Jeg kjenner at jeg savner den «kontrollen» jeg hadde før, hvor jeg gikk på trening de dagene jeg skulle og møtte opp i riktig tid til avtaler.

Jeg håper dere har fått en fantastisk start på mai! Hva er dine planer for denne måneden?