OFFLINE

God morgen, dere! Jeg håper dere har hatt en kjempe fin påske enten den har vært på fjellet, hjemme i sofakroken eller et annet sted. Selv har jeg rømt fra flyttekaoset i leiligheten til fredlige Tjøme, slått av telefonen og tilbragt tid sammen med Alexander i de fine omgivelsene. Det å være offline er ikke noe jeg gjør ofte, men nå trengte jeg det virkelig. Jeg kjenner meg så lei av Facebook at jeg nesten vurderer å slette det, men da blir det som å gå under jorden og forsvinne – og det vil jeg jo ikke heller. Kan ikke kalle det å være offline noe annet enn luksus i hverdagen, for min del i hvert fall. Det har vært så deilig å slippe å forholde seg til ting som skjer hjemme når jeg er på ferie, bla ubevisst nedover Instagram i flere timer eller få med seg 80% av afterskien i Trysil på Snapchat. Istedenfor har jeg klart å få maks utbytte av påskeferien, for en gangs skyld.Selv om været har vært litt surt, har jeg likevel fått vist frem de fineste stedene jeg vet om til Alexander. Med sus fra havet, vind i trærne og litt påskesol har vi fått kost oss skikkelig. Nå er det bare litt over en uke igjen til vi skal flytte inn i den nye leiligheten, og jeg føler vi har fått ladet opp «flyttebatteriene» og er klare for å fortsette der vi slapp før vi dro. Det er deilig med alt som kan bli gjort før hverdagen starter igjen allerede i morgen! Nå skal vi straks innom en cafe og kjøpe litt frokost, før alt jeg har av kjøkkenartikler sakte men sikkert skal pakkes ned i esker. Jeg håper dere har kost dere i påsken, vært litt offline og brukt tid med familie og venner istedenfor.