G L A M  J A S M I N E

BY MICHAEL KORS

 

Jeg har blitt en skikkelig parfyme-junkie det siste året, og ble spesielt interessert rundt den tiden hvor jeg begynte å forelske meg i Alexander. Man vil jo alltid lukte godt, en duft som de rundt kun skal forbinde med deg og dette er kanskje ekstra viktig i den perioden hvor man har et skikkelig crush på noen. De siste årene har jeg virkelig rotet meg inn i en skikkelig duft-jungel med fuktighetskremer fra diverse merker og nye parfymer i håp om å finne den rette duften. Det eneste problemet jeg har hatt er at jeg ofte har gått etter hva andre har brukt som jeg syns lukter godt, så har jeg godt hardt til verks og kjøpt den samme parfymen men innsett at det blir helt feil på meg. For en liten stund siden tok jeg med min kjære bestevenn Torjus og det var faktisk han som fant denne parfymen til meg. Den lukter innmari godt, en lett duft, samtidig som den lukter litt eksklusivt – hvis dere skjønner hva jeg mener. Siden jeg kjøpte den har jeg faktisk brukt den hver eneste dag, og jeg har faktisk fått flere komplimenter for den. Derfor tenkte jeg at denne kunne være et fint tips hvis det er flere der ute som er på utkikk etter en ny sommerduft! Personlig er jeg ikke spesielt fan av tunge parfymer, det kan ofte bli i overkant mye, og jeg går heller for de lette og litt søte. ♥

I’ve become a real perfume junkie in the past year, and was especially interested around the time when I began to fall in love with Alexander. It became important to have a scent that those around only associate with me and this is perhaps even more important in the period where you have a real crush on someone. In recent years, I really got myself into a proper scent-jungle with moisturizers from various brands and new perfumes in the hope of finding the right scent. The only problem I’ve had is that I often have gone after what others have used that I think smells good, and bought the same perfume but realized that it is completely wrong to me. For a little while ago I took my dear best friend Torjus and indeed it was he who found this perfume to me. It smells sooo good, a light fragrance, while the smell a bit exclusive – if you know what I mean. Since I bought it I have actually used it every single day, and I’ve actually gotten more compliments for it. So I thought that this could be a nice tip if there are more out there who are looking for a new summer fragrance! Personally, I’m not particularly a fan of heavy perfumes, it can often be in excess much, and I would go for the light and slightly sweet. ♥