Det er ingen tvil om at hjemmelagd pizza er en stor favoritt her hjemme! Enten det er mandag eller fredag, det spiller absolutt ingen rolle. Noe av det beste jeg vet er å lage mat og eksperimentere på kjøkkenet – og hva passer vel bedre enn å gjøre det med en pizza? Vi har nærmest hatt vår egen pizzasjappe med ulike varianter, men den vi lagde sist toppet virkelig kaka! Som regel har vi toppet den til randen med alt mulig godt av kjøtt, men denne gangen gjorde vi det veldig enkelt med få ingredienser.

Det du trenger for å lage denne er:
Pizzabunn
Tomatpure
Honning
Mozzarella
Chili
Serrano Skinke
Cashewnøtter
Ruccola

Start med å kjevle ut deigen før du topper med tomatpure, honning, skivet mozzerella. Topp deretter med chili, serranoskinke og cashewnøtter, før du steker pizzaen i ovnen mellom 12 og 15 minutter. Som dere ser på bildene ble denne litt godt stekt, og jeg vil derfor anbefale å følge litt med. Når osten har smeltet og skorpene ser stekt nok ut, kan pizzaen taes ut av ovnen. La den avkjøle seg litt før du topper med ruccola tilslutt! Jeg tror denne virkelig hadde gjort seg med pinjekjerner, så her kan cashewnøttene byttes ut hvis man ønsker det.

VELBEKOMME!