God mandag, dere! Jeg håper dere har hatt en kjempe fin helg og fått en knall start på uken. Beklager for et litt mindre positivt innlegg sist jeg blogget, men som dere kanskje skjønte hadde det vært en lang uke og da er det ikke alltid like enkelt å holde humøret på topp. Selv ikke på sosiale medier… Nå er jeg i hvert fall tilbake i godt humør med flere fine dager i vente, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg innmari til alt sammen. Det er jo sneket inn en aldri så liten fridag denne uken også, noe jeg syns er veldig deilig!

I dag var det tilbake på jobb og etter jobb ventet det første punktet på To Do-lista, nemlig å kjøpe ny Iphone! Jeg har hatt den samme iphonen i to år nå og den sang virkelig på siste vers. Mot slutten fungerte verken bluetooth eller wifi, noe som resulterte i dobbel mobildata hver måned og en ganske oppgitt Heidi som aldri fikk høyttalerne hjemme til å funke. I dag ble det heldigvis andre boller og jeg kjente at jeg lyste opp da jeg tok ut min nye, fine Iphone 7 Plus av pakken. Herregud, så deilig det er å ha ny mobil! Det er nesten litt flaut å innrømme at dette er noe som gjorde dagen siden det bare er en mobil. Likevel ser jeg virkelig frem til å ha et bedre kamera, wifi som fungerer og batteritid som varer lengre enn fire timer. Jeg kjenner faktisk at jeg blir mye mer motivert til å oppdatere bloggen og andre sosiale medier mer enn 1 gang i uken, nå som jeg faktisk kan bruke mobilen som alltid er med meg på farten.

Jeg valgte å kjøpe den som har 128GB sånn at jeg får god plass! Den forrige iphonen hadde 64GB og da jeg plugget den inn i macen for å sikkerhetskopiere fikk jeg nærmest sjokk da jeg så at jeg hadde godt over 13 000 bilder på den. Det blir med andre ord en laang kveld med sletting, backup-lagring og overføring til den nye før jeg tar den i bruk. Jeg kommer nok til å være litt mer varsom enn tidligere med å lade den før jeg absolutt må, slette bilder jevnlig og ha litt mer kontroll. Jeg tror den forrige tok kvelden fordi jeg ikke hadde noe kontroll over det som var på den. Kalenderen min gikk også plutselig helt amok, kontaktene mine hadde lagt seg til gjennom Facebook og hvis jeg skulle finne ett bilde tok det kanskje en halvtime.

Jeg kan også innrømme med en gang at jeg ikke har blitt noen richbitch siden sist og at jeg kjøpte denne med et nytt abonnement fra Telia med rentefri nedbetaling. Jeg syns egentlig det er ganske greit, så slipper man å betale alt på en gang. I tillegg fikk jeg også med forsikring, så dersom det skulle skje noe med denne har jeg i hvert fall et sted å sende den til og slipper disse jallasjappene som fikser skjermer for en tusenlapp. Har vært innom der et par ganger og etter at jeg byttet skjerm ble mobilen min helt tullerusk.

Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å begynne å bruke den! Nå er det bare å svinge seg rundt sånn at jeg forhåpentligvis rekker å bli ferdig før kvelden er omme. ♥