Det har vært en lang pause fra blogging nå, men det er noe jeg absolutt har trengt. Som mange av dere fikk med dere har vi jo flyttet inn i ny leilighet, og det har vært mye frem og tilbake på hvordan vi vil ha det her. I tillegg har jeg brukt hele sommeren på jobb, og de timene på dagen jeg har hatt fri har jeg valgt å faktisk ha fri. Dere vet kanskje hvordan det er, når man er på jobb hele dagen og kommer hjem, så frister sofaen mer enn flere timer foran skjermen. Likevel har jeg kjent på savnet, men tenkt at jeg heller venter til jeg faktisk vet at jeg har tid og energi til bloggen. For hva er vel kjedeligere enn ett innlegg i uken?

Jeg har trengt pusterom. Det er litt for mye som har skjedd på privaten til at hverdagen har gått normalt, og det er uheldigvis lite jeg har kunnet gjøre med det. Nå er jeg i hvert fall endelig tilbake! Det er merkelig det der, når man først stopper så innser man hvor gøy det faktisk er. Jeg har brukt flere år av livet på å skrive, ta bilder og dele ting fra hverdagen min. Men når det oppstår slike situasjoner som det har, som jeg heller ikke ønsker å dele offentlig, blir det litt vanskelig å dele ting fra hverdagen uten at det skal bli en stor fasade.

Verdens fineste pappa!


Sommeridyll! Selv om det har vært en kjedelig sommer, må jeg nesten fortelle om familietreffet vi hadde på hytten i Son. Pappa har nemlig nyrenovert hele hytta, og den har blitt såå fin. Vi samlet derfor hele familien på grilling, og det er nok desidert den fineste kvelden jeg har hatt på lenge. Etter middag var det duket for en intimkonsert med faren til stemoren min, som hadde med seg både fiolin og gitar! En kveld jeg kommer til å huske lenge, og som jeg håper vi kan få til hver sommer. Jeg trives så godt på hytta, det har i alle år vært mitt lille fristed, hvor jeg har kunnet rømme fra Oslo-livet når det har blitt for mye. I tillegg er det jo helt fantastisk å være i Son om sommeren, anbefales virkelig!

Hvordan har din sommer vært?