SKREVET I SAMARBEID MED STILIGE STØVLER

And that’s just what they’ll do… One of these days these boots are gonna walk all over you

Jeg har lenge siklet etter sko som kan brukes i regnet som ikke ligner på slagsstøvler. Dere vet de slagstøvlene i blåsorte farger med hvit kant øverst? De som passer best inn på festivalområder om sommeren, men som ikke ser særlig stilige ut en regnværsdag i sentrum. Jeg har lenge villet ha noe annet, litt annerledes enn hva jeg har sett tidligere og i en farge som jeg elsker. For litt siden inngikk jeg et samarbeid med Stilige Støvler, en hjemmeside full av døds fine støvler og støvletter. Da jeg først tittet på siden deres tenkte jeg med en gang at leggene mine var altfor store, og at jeg ikke hadde hatt sjans til å få dem på. MEN så fant jeg fort ut at et av målene til Stilige Støvler er å kunne tilby komfortable støvler til formfulle legger! Perfekt match.

CHIARA BELLINI

Altså, hvor lekre er ikke disse!? Jeg falt rett og slett helt pladask. Ikke bare er de døds fine,men komfortable å gå i også. Denne modellen er av Chiara Bellini, et italiensk merke som lager flotte kvalitets støvler. Jeg kjente det med en gang jeg tok disse ut av pakken, at det oste god kvalitet lang vei. Støvlene er med vanntette føtter og vannavstøtende skaft, så disse kan absolutt brukes på en skikkelig regnfylt dag. I tillegg er de enkle å få av og på seg med glidelås bak, noe som er en stor kontrast til andre støvler jeg har hatt. Jeg har alltid måttet rive av meg støvlene fordi det er klamt og sitter fast, men disse får jeg av meg med en gang.

Du kan kjøpe disse støvlene HER

Jeg er rett og slett superfornøyd med disse støvlene! Skikkelig ridestøvler for amatører, spør du meg, og det at de har utvidet for leggene syns jeg er et mega stort pluss. Jeg mener det skal kunne være likt for alle når det kommer til skotøy (og andre plagg) at det skal passe hver og en. Dersom du bestiller et par og de ikke passer, kan du enkelt bytte i en annen størrelse eller sende i retur, da Stilige Støvler holder til i Norge. Du kan besøke hjemmesiden deres på stiligestovler.no eller følge dem på Instagram: @stiligestovler.