De siste månedene har jeg vært så tom for inspirasjon at jeg ikke har jeg verken visst eller kjent på noen som helst form for inspirasjon. Det kan ha noe å gjøre med at jeg ikke går et kreativt studie lenger, ikke omgås de samme kreative menneskene som jeg har pleid eller… At hodet rett og slett har hatt nok av andre ting og tenke på. Det er sjeldent jeg uttrykker meg kreativt om dagen, og det syns jeg er utrolig trist. Det er jo det kreative jeg alltid har levd for, enten det er å skrive, ta bilder eller lage videoer. Uten at dette skal bli et depressivt innlegg om at jeg savner å være kreativ, så skal jeg innrømme at det er mye som har bleknet. Jeg har ikke klart å se på ting slik jeg gjorde før, spesielt ikke når det kommer til alle de fine vår- og sommerfargene. Blomstene har jeg omtrent ikke lagt merke til, og når det er sol er det som om jeg har hatt på solbriller. Men, jeg tror det bare slår tilbake på min kreative sans som ikke har vært brukt på veldig lenge.

I dag fikk jeg rett og slett nok, og så meg nødt til å finne frem alle magasinene jeg hadde i huset for å prøve å innhente litt inspirasjon igjen. Dette er aldri noe jeg har følt behovet for tidligere, men herre-gud som det hjalp! Fine matbilder med gode oppskrifter, lyse og fine bilder, artikler og spalter, klær, sminke u know it. Det er jo så innmari mye å finne i magasiner! I tillegg syns jeg det er noe helt spesielt å bla fremfor å klikke på datamaskinen. Jeg føler jeg har bladd gjennom hver eneste instagramkonto der ute, og som nevnt tidligere er jeg veldig lei. Jeg har ikke noe interesse av å se perfekte bilder av perfekte mennesker i fine settinger, det er ikke noe jeg finner inspirerende i det hele tatt – hele rake motsetningen! Bak magasiner er det enormt mye jobb og mange flinke folk som jobber døgnet rundt for at det skal bli et godt resultat, og det er nok det som motiverer meg mest. Jeg ser rett og slett ikke den store jobben bak et bilde som noen har slengt ut på Instagram med VSCO-filter som inspirerende eller særlig krevende. Det er da mye mer behagelig å ligge med beina på bordet og lese gjennom et magasin, bli inspirert og få noen tips og triks på veien.

Jeg har satt bloggen veldig til side det siste året og har ikke vært noen god følelse i det hele tatt. Jeg har brukt de siste årene på å bygge opp noe jeg liker og som jeg håper kan inspirere andre, og det er veldig trist å vite innerst inne at jeg ikke har gjort det mer fordi jeg mangler inspirasjon selv. Målet med blogging har alltid vært at folk kan klikke seg inn, slappe av med et par blogginnlegg og bli inspirert – noe som er litt vanskelig når man ikke føler man har noen ting å blogge om. Nå blir det i hvert fall andre boller! I den nye leiligheten vår holder vi nå på med å lage mitt eget kontor, hvor jeg vet at jeg kommer til å tilbringe mye tid. Det er fremdeles mye som mangler, men det kommer til å bli et lyst kontor med alt jeg trenger både for blogg og fotografering. Det gleder jeg meg skikkelig til!

Nå håper jeg ikke dette ble et for deppete innlegg, men heller en oppfordring til dere for å gjøre det samme. Mangler du inspirasjon anbefaler jeg det virkelig til å gå gjennom et par magasiner, prøv å bli inspirert til å gjøre noe stort og noe som DU syns er gøy. Enten det er å kle deg i andre klær enn du vanligvis ville ha gjort, sminke deg med eyeliner hvis det ikke er helt deg, prøve deg på en oppskrift eller to, ta litt bilder og gjør det kreativt eller finn et tema du vil skrive om!