God morgen og riktig god søndag, dere! Har dere hatt en fin helg? Min har vært herlig og akkurat som jeg forutså. I går brukte jeg mesteparten av dagen i byen på handletur med min kjære ekssamboer Torjus og litt senere på kvelden var det duket for Champions League finale på Colosseum! Etter at jeg ble sammen med Alexander har jeg blitt en aldri så liten (wannabe) fotball-enthustiast. Det er rart å tenke på at jeg faktisk spilte fotball en gang i tiden selv, dro på Lyn sine kamper og så de største kampene på TV, men det tok slutt da ungdomsskolen begynte. Siden da har jeg aldri vært noe spesielt i interessert i fotball, før Alexander og jeg fikk med oss hver Real Madrid kamp som ble spilt. Jeg syns det var veldig stas og hyggelig  at jeg fikk være med å se finalen i den største kinosalen til Colosseum stappfull med spente mennesker i går. Stemningen var på topp under hele kampen, og da Real Madrid skåret det fjerde målet hoppet omtrent hele salen opp av setene og jublet. I dag var det altså ikke annet å gjøre enn å ta på seg drakten og ferie med litt ekstra digg frokost fra en av våre gode naboer; Espresso House!

Så snill & stolt ♥

Jeg er så glad for at vi har flere butikker og cafeer som nærmeste nabo, selv om vi ikke bor i sentrum. Noe av det beste jeg visste var å gå ut på søndager og kjøpe morgenkaffen ute for å nyte den hjemme. I dag kjøpte vi både frokost og morgenkaffe, satt på en fin serie og nøt den foran tv-en.

  

Kylling levain & Mocha Islatte

 

Jeg kjenner det er innmari deilig at det er fridag i morgen også! Kroppen min er virkelig helt utslitt etter en lang arbeidsuke, og det er ingenting som er bedre med en langhelg da. I dag skal vi i bursdag også skal jeg begynne på kontoret. Jeg gleder meg så mye til det er ferdig, og nå ser det nærmest ut som en bod der inne. Alt vi ikke har fått pakket ut ligger strødd utover gulvet og det er en del klær som fremdeles ligger i plastsekker… Planen er å bli ferdig med dette rommet i løpet av juni, og det er noe jeg tror vi skal klare! Heldigvis er kontoret i første rekke for oss begge, i og med at jeg bruker enormt med tid på både skriving og redigering – og da er det fint å ha et rom for seg selv i fred og ro. Jeg håper dere har en strålende søndag og nyter fridagene! Klem