Hei dere! Som lovet tidligere skal jeg vise dere produktene vi fikk i YSL Goodie Bagen fra Femelle eventet forrige fredagDet er et par produkter jeg har testet tidligere og et par andre som jeg aldri en gang har hørt om. Likevel er jeg veldig positivt overrasket over produktene vi fikk. Goodie Bagen inneholdt eksklusive produkter fra merker som YSL, Urban Decay, Biotherm og Lancome! Jeg gleder meg til å teste ut flere av disse i tiden fremover gjennom sommeren.

M O N  P A R I S

BY YVES SAINT LAURENT

Enda en parfyme til parfyme-junkien! Denne parfymen gjenoppliver følelsen av å være skikkelig forelska, og er nok en parfyme jeg vil tro mange jenter vil elske. Den passer perfekt for en date i solnedgangen på fine sommerkvelder, et fisefint event, bursdag eller til hverdags hvis man vil lukte ekstra godt! Parfymen er lett og den åpner med en saftig blanding av Calabria bergamot, jordbær, bringebær og pære. Parfymen har også en god blanding av godtduftende blomster som peon, sjasmin og appelsinblomst. Som dere kanskje skjønner er denne nærmest et must denne sommeren!

NAKED SKIN FOUNDATION & EYESHADOW

BY URBAN DECAY

Urban Decay har lenge vært en favoritt hos meg når det kommer til sminke. Naked Skin foundationen er en foundation med god dekkevne, og som samtidig føles lett på huden. Her trenger du ikke bruke mye produkt for å få et fint lag med foundation i hele ansiktet, så denne varer lenge. Den gir et naturlig resultat, og blir heller ikke «kakete» på huden. Dette er et produkt som lever opp til forventingene, rett og slett! Den gir et feilfritt resultat, og hvis du ønsker et tykkere lag er det enkelt å bygge den opp.

Urban Decay sine Naked-øyenskygge palett har alltid vært med meg i sminkepungen. Det andre produktet jeg fikk med fra Urban Decay var en enkel øyenskygge i fargen Midnight Cowboy, en lett og myk øyenskygge som gir intens farge på lokket. Denne øyenskyggen holder i timesvis uten å legge seg i de fine linjene. Og det beste: disse øyenskyggene finnes i alle mulige farger, så du finner garantert en som passer for deg!

MATTE SHAKER

BY LANCOME

Denne har jeg gledet meg til å teste ut etter at jeg har sett flere blant annet på Youtube teste den ut. Dette er jo helt klart et produkt som virkelig er i vinden! Denne er intens og kommer i sterk dekkende farger. Konsistensen er veldig tynn og man kjenner den nesten ikke på leppene. Likevel gir den vanvittig med farge og tørker med en gang. Den påføres med en myk, litt spiss applikator og tørker raskt uten at leppene føles tørre.

SKIN FITNESS PURIFYING & CLEANSING BODY FOAM

BY BIOTHERM

Dette produktet er helt genialt! Dette er et dusjskum fra Biotherm som fjerner urenheter over hele kroppen etter trening. Denne hindrer tette porer og irritasjoner og gir en glatt hud som kan puste igjen. Selv har jeg testet ut dette produktet en gang, og jeg ble mildt sagt overrasket over resultatet. Jeg er ikke den som trener så innmari mye, men etter en treningsøkt blir huden min alltid rød og irritert, spesielt i ansiktet. Etter en vask med dette skummet roet huden seg raskt ned igjen og det røde tomattrynet mitt ble plutselig normalt igjen. Jeg følte meg fresh etterpå og det er det ikke mange ansiktsvasker eller dusjssåper som får til. Denne derimot er virkelig helt fantastisk!